MIT HODEPLAGG

Tid: 25. okt 2016 - 17:00 - 19:00
Sted: Fensal på BIKS

I forbindelse med Internasjonal uke i oktober skal DFIRH og BIKS i samarbeid med FN-sambandet, arrangere en kveld her på BIKS som vi har valgt å kalle "Mitt Hodeplagg".

 

Her vil vi gi alle våre medlemmer og venner en sjanse til å vise frem deres hodeplagg. Hodeplagget kan ha etniske, nasjonale, kulturelle eller religiøse røtter. Hovedformålet bak denne kvelden er å vise frem det flotte mangfoldet av hodeplagg som finnes blant folk her i Bergen og omeng. Vi er ute etter både kvinnelige og mannlige hodeplagg, og det kan være alt fra hijab, turban, hodesmykker, tørkler, fjærpynt, sjal etc.

 

Det vi ser for oss er å starte kvelden med et moteshow der en eller flere representanter for hvert hodeplagg viser dette frem på scenen, og samtidig forteller kort litt om hodeplagget. Etterpå stiller alle seg opp på hver sin stand. Da kan publikum komme bort til hver av standene, få lære mer om hodeplagget, få muligheten til å lære hvordan hodeplagget bæres og tas på, samt få prøve det på.

 

Dette er en flott mulighet til å vise frem deler av deres kulturelle uttrykk, lære bort viktig kunnskap, samt å ta del i et spennede prosjekt der vi feirer og viser frem mangfoldet som finnes her i byen.

 

Arrangementet skal være 25. oktober 2016 fra kl. 17.00 - 19.00 i Fensal på BIKS.

 

Det er flott om dere som er interesserte tar kontakt med oss her på Det Felles Innvandrerråd i Hordaland innen 01. oktober 2016. 

Mail: innvandrerradet@gmail.com

 

Hvis det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt. Send gjerne med bilder av hodeplagget/hodeplaggene når dere tar kontakt med oss.

 

Vi tror dette blir et veldig flott arrangement og vi gleder oss. Håper mange av dere ønsker å delta! 


MIT HODEPLAGG


Besøksadresse:
Kong Oscarsgate 15, 5.Etg. 5017 Bergen

 
Postadresse:
Kong Oscarsgate 15
5017 Bergen

 

Tlf: 46 93 18 10

 

Kontaktskjema:

Send oss en E-mail

 

Direkte E-mail:

innvandrerradet@gmail.com

 

www.dfirh.no

ÅPNINGSTIDER

Kontoret til DFIRH holder

åpent for besøk og

telefonhenvendelser 

mandager til fredager fra
kl. 10.00 - 14.00.


Medlem av Innvandrernes Landsorganisasjon

 

Inlo logo